EkonomijaPromo

STIGLI SMO U NIŠ! Otvoren je šesti po redu Mi Store prodajni objekat u Srbiji

Xiaomi je uz partnerstvo sa distributerom, kompanijom PC Centar, u četvrtak, 22. aprila otvorio šesti po redu ​Mi ​Store prodajni objekat u Srbiji, a prvi u Nišu! Prodajni objekat se nalazi u novootvorenom tržnom centru Delta Planet.

Otvaranje novog prodajnog objekta u Nišu obeležio je dolazak mnogobrojnih ljubitelja Xiaomi proizvoda, influensera i predstavnika medija.

Foto: Mi Store

Na dan otvaranja, posetioci su mogli da kupe svoje omiljene proizvode po specijalnim cenama i pogodnostima, kao i da se bliže upoznaju sa Xiaomi asortimanom proizvoda. Sjajan odnos cene i kvaliteta po kome su Xiaomi uređaji poznati je i ovog puta privukao veliki broj ljudi koji su čekali u redu kako bi iskoristili akcijske ponude. Takođe, po prvi put su mnogi imali prilike da vide nove uređaje iz Mi Store ponude koji su od nedavno dostupni u Srbiji!

Foto: Mi Store

Tim koji stoji iza otvaranja prodajnog objekta u potpunosti se pobrinuo da sve epidemiološke mere budu ispoštovane. Za sve posetioce obezbedili su zaštitnu opremu, sredstvo za dezinfekciju, a takođe su i limitirali broj osoba u radnji i razmak između osoba ispred radnje. Mi Store Niš je kompletno dezinfikovan na svakih sat vremena.

Mi Store Niš nudi najširi spektar proizvoda od mobilnih telefona preko pametnih kućnih uređaja do, u današnje vreme sve potrebnijih, prečišćivača vazduha. Možete opremiti čitav dom pametnim uređajima i pronaći neke od najkvalitetnijih telefona na tržištu!

Foto: Mi Store

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com