Društvo

Stigle penzionerske kartice

Penzioneri sa područja Niša, Aleksinca, Ražnja, Doljevca, Merošine, Gadžinog Hana i Svrljiga, svoje penzionerske kartice mogu preuzeti u filijali PIO fonda, od 6. avgusta svakog radnog dana od 8 do 15 časova. Penzioneri kod sebe moraju imati ličnu kartu ili pasoš kako bi preuzeli karticu, saopštio je Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Penzioneri sa prebivalištem u Nišu preuzimaće kartice u Filijali RF PIO Niš, Prijezdina 1, na 2. spratu u kancelariji 32.

Penzioneri Aleksinca preuzimaće penzionerske kartice u Službi Filijale Niš u Aleksincu, Drakčeta Milovanovića 4, dok će penzioneri sa prebivalištem u Doljevcu svoje penzionerske kartice preuzimati u Ispostavi Filijale Niš u Doljevcu, Nikole Tesle b.b.

Penzioneri Gadžinog Hana će preuzimati svoje penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Niš u Gadžinom Hanu, Miloša Obilića b.b., dok će penzioneri sa prebivalištem u Merošini svoje penzionerske kartice preuzimati u Ispostavi Filijale Niš u Merošini, Cara Lazara b.b.

Penzioneri Ražnja moći će da preuzimaju penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Niš u Ražnju, Novorazanjska 67, dok će penzioneri Svrljiga svoje penzionerske kartice preuzimati u Ispostavi Filijale Niš u Svrljigu, Bore Price 1.

Svim korisnicima neophodan je identifikacioni dokument /lična karta ili pasoš/ da bi preuzeli karticu. Nakon izrade i raspodele penzionerskih kartica zatečenim korisnicima penzija, pristupiće se izradi penzionerskih kartica za nove korisnike, koji su uključeni u isplatu posle 26. februara 2018. godine. Porodični penzioneri, roditelji, staratelji i hranitelji prilikom dolaska po penzionersku karticu trebalo bi da ponesu poslednji ček od penzije, odnosno izveštaj korisnika iz banke.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com