Društvo

Stefan ostvario svoj san – završio fakultet i zaposlio se

Stefan Stevanović (25) kome su, kada je imao dve godine zbog tumora amputirane obe očne jabučice, nedavno je ostvario svoj veliki san – zaposlio se sa diplomom Pravnog fakulteta koji je završio u roku sa prosekom ocena 9,76.

Osim što je postigao odličan rezultat na studijama prava, Stevanović je i aktivni sportista i osvajač brojnih medalja na državnim i evropskim takmičenjima.

Kapiten je Golbal kluba “Nais”, a na nedavnom državnom atletskom prvenstvu stigao je do zlatne medalje u trci na 400 metara i bronzane medalje u bacanju koplja.

Stevanović je kazao da je zaista divno što je primljen na konkurs koji je raspisala Kancelarija za mlade grada Niša, s obzirom na to da se kod nas do posla teško dolazi.

Foto: B. Lj.

“Zaposlen sam kao pripravnik na poslovima unapredjenja položaja mladih. Veoma sam zadovoljan poslom, nije težak i mislim da se dobro snalazim. Kolege su me odlično prihvatile”, rekao je Stevanović.

On je kazao da njegova potraga za poslom nije predugo trajala, svega par meseci od diplomiranja.

“Počeo sam da pratim konkurse za posao čim sam diplomirao iako sam upisao i Master akademske studije. Završiću master uskoro pošto mi je ostao još samo završni ispit. Na jesen ću upisati doktorske studije”, izjavio je Stevanović.

Zbog obaveza na fakultetu i poslu, dodao je Stevanović, sada nema vremena da svakodnevno trenira golbal, ali čini to najmanje četiri puta nedeljno.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com