Hronika

Staza zdravlja u Niškoj Banji ponovo na meti vandala

Staza zdravlja u Niškoj Banji ponovo je bila meta vandala koji su polomili sto na nedavno postavljenom letnjikovcu, kante za smeće pa i same ploče na šumskim stazama.

Predsednik opštine Niška banja Dejan Jovanović rekao je da šteta po njihovoj proceni oko 30 hiljada dinara.

Ovo nije prvi put ali je ovaj put šteta iznad onog limita od 17 hiljada koji se određuje za podnošenje krivične prijave i za pokretanje istrage. Polomljene su kante za odpatke, ploče na samim šumskim stazama, sto na letnjikovcu je totalno demoliran”, izjavio je Jovanović za TV Zona Plus.

On je dodao, da je slučaj prijavljen, da su nadležni organi izvršili uviđaj, uzeli otiske prstiju i DNK jer je na tom mestu bilo i krvi.

Istraga je trenutno u toku, oni imaju neka saznanja ali sačekaćemo zvanični izveštaj pre nego da izađemo u javnost sa imenima počinilaca”, kazao je Jovanović.

Rekonstrukcija ove staze završena je novembra meseca uz pomoć fondova Evropske unije, a za leto je najavljena i rekonstrukcija trga sa fontanama.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com