Moja priča

Staša Petrović – Kad singl i spot nastanu iz ljubavi

Mlada Nišlijka i kantautorka Stanislava Staša Petrović nedavno je objavila svoj prvi singl “Kraj mene” koju prati moderan, zanimljiv muzički spot. Staša piše pesme od srednjoškolskih dana, svira klavir i gitaru i peva, a sada je sve to spojila s namerom “Da dobra priča krene”, kako i kažu stihovi iz gorenavedene pesme.

Pesma je, kako navodi Staša, nastala spontano i za kratko vreme, te je usledila saradnja sa Vojislavom Vojom Aralicom, našim poznatim muzičkim producentom. Iza toga, usledilo je snimanje spota u Nišu, oko kojeg se okupila velika ekipa.

Foto: Aleksandar Veselić

 “Produkcijski tim “Paralela”, pod vođstvom Vukašina Cvetkovića iz Niša, realizovao je spot za moju prvu pesmu, uz veliki trud, mnogo mašte i entuzijazma. Imali smo podršku Oldtajmer kluba iz Niša, bioskopa Cineplexx, salona Sneške Vukanović, Niške pivare i umetnice Teodore Dekovske. Uz Vukašina Cvetkovića, režiju potpisuje i scenarista spota, pisac Miloš Petković, inače moj verenik”, navodi Staša Petrović za Niške Vesti.

Spot je sniman na nekoliko lokacija u Nišu i okolini: od bioskopa, preko samog grada Niša pa do polja lavande u Tamnjanici. Prve reakcije su odlične, kako publike tako i medija, što je veliki vetar u leđa za mladu kantautorku. Njen izabranik Miloš Petković navodi da je ova priča za njega bila više od izazova.

 “Radio sam i na Kerberovom spotu, za pesmu Bestraga sve, i tada je bilo ljubavi tokom stvaranja, ali ovoga puta olovka je pisala isključivo srcem. Želeo sam najbolju verziju priče za spot jer, nepristrasno kažem, znam koliki je Stašin potencijal”, navodi Miloš Petković.

Staša Petrović ima dalje planove i snove, kaže da je ovo tek početak i da će, uz promociju prvog singla, raditi na novim pesmama.

Foto: Privatna arhiva

Zapravo, dve pesme su skoro gotove, radujem se narednim danima i nedeljama. Saradnja sa Vojom Aralicom se nastavlja, videćemo kojoj pesmi je suđeno da bude moja naredna”, dodaje Staša na kraju razgovora za Niške Vesti.

Dok čekate njene nove pesme, singl “Kraj mene” možete poslušati a i pogledati spot na njenom Youtube kanalu. Dobra priča je krenula…

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com