Društvo

Radio Niš i aplikacija Niških Vesti: STAROGRADSKI HITOVI nedeljom!

Nakon samo dva meseca od početka emitovanja programa Radio Niš-a, sve je veće interesovanje za program ovog on line radija.

Zbog velikom interesovanja Nišlija i brojnih predloga, redakcija je odlučila da vikendom tačnije, nedeljom od 19 do 21 sat emituje starogradske hitove.

Radio Niš se na ovaj korak odlučio kako bi sačuvao tu vrstu muzike na teritoriji Niša, jer postoji puno Nišlija koji upravo ovu muziku vole i rado slušaju.

Program Radio Niša može da se sluša onlajn, na sajtu www.RadioNis.rs. kao i čitaoci Niških Vesti na samom portalu ili preko aplikacije. Dnevni muzički program je rezervisan za Ex-Yu muziku 70-ih i 80-ih godina uz izabranu muziku današnjice. Noćni muzički mix za vas pravi legenda Niša DJ Bane Miljković. Urednik programa Miloš Pavlović. Radio Niš možete da slušate i putem svetske aplikacije za Radio Stanice – Radio Garden. Jednostavno je, kada ukucate Niš, izlazi i „Radio Niš“!

Da bi ste Radio Niš slušali i preko aplikacije, potrebno je samo da je ažurirate. Oni koji još uvek nisu skinuli aplikaciju mogu to da urade preko google play prodavnice. Na ovoj aplikaciji moćićete u svakom trenutku i na bilo kom mestu na svetu da se nalazite da čitate najnovije vesti i da pogledate zanimljive video zapise i reportaže.

PRREUZMITE APLIKACIJU za mobilne telefone

Android – Google Play

iOS –  Apple

Pratite naše vesti, zanimljive sadržaje, sačuvajte ih i podelite sa drugima.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com