Promo

Staro mesto za nove uspomene – DOM RUKOMETA

Niš je grad kafana, meraka i dobrog provoda. Priče o legendama grada i mnogim događajima vezani su baš za niške kafane. Nekih više nema, nove se otvaraju, a one koje Nišlije vole traju decenijama.

Jedna od kafana za koju svaki Nišlija zna jeste DOM RUKOMETA.

DOM RUKOMETA

To je ime koje traje, brend niškog meraka koji je poznat po mnogo čemu.

Stare Nišlije počeće mnoge anegdote „E, a u Domu Rukometa kada smo bili…“, boemi su u ovoj kafani provodili noći uz „čašicu razgovora“ i pesme, a slavne ličnosti koje su posećivale naš grad, rado su svraćale i dalje dolaze u ovu kultnu kafanu.

Ono što nas sve privlači ovom mestu jeste besprekorna usluga, prijatna atmosfera, prijatelji i duh Niša iz, mnogi bi se složili, nekih bezbrižnijih vremena.

Hrana je održala svoj kvalitet, recepti se prenose „s kolena na koleno“ među veštim kuvarima, a pića su uvek bila pažljivo odabrana kako bi uživanje bilo kompletno.

DOM RUKOMETA

Ono što je jedan od glavnih aduta Doma Rukometa jeste njegova lokacija. Malo je kafana koje se nalaze u najvećim gradskim parkovima, a ova ima baš tu privilegiju.

DOM RUKOMETA

A u Domu Rukometa često se i zapeva, pa i zaigra.

Kafana Dom Rukometa mesto je gde i stari i mlađi, prepričavaju nekadašnje i stvaraju nove uspomene.

DOM RUKOMETA
DOM RUKOMETA
Zetska, Niš
018 3501391
FACEBOOK
INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Jedan komnetar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close