DruštvoVirus Korona

Stariji od 65, nepokretni i bolesni obroke dobijaju na kućnu adresu

I od proglašenja vanrednog stanja u Srbiji, 15. marta, narodna kuhinja u Nišu nesmetano funkcioniše. Svakog radnog dana, kao i do sada, obroci se distribuiraju na svih 12 punktova u 5 gradskih opština.

Ipak, korisnici Narodne kuhinje koji su stariji od 65 godina i imaju zabranu izlaska iz kuće, kao i nepokretni korisnici dobijaju obroke na kućnu adresu. Obroke distribuiraju volonteri Crvenog krsta Niš uz pomoć 4 vozila i vozača Javne predškolske ustanove “Pčelica”.

“Vozači sa volonterima Crvenog krsta svakoga dana odlaze do Studnetskog centra gde se spremaju obroci. Tamo preuzimaju obroke koji su upakovani u jednokratne posude, kao i hleb po korisniku. Zatim se po spisku obroci nose od korisnika do korisnika”, kaže za Niške Vesti sekretar Crvenog krsta Niš Sanja Stojanović.

Ukupno 156 korisnika dobija obrok na kućnu adresu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. A sta je sa paketima za penzionere sa penzijom ispod 30 hiljada dinara? Kome da se obratimo? kONKRETNO JA SAM U CENTRU I PRIPADADAM OPSTINI MEDIJANA-NIS. I pisem u ime dvadesetak mojih komsija sa istim pitanjem. KOME DA SE OBRATIMO?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com