Društvo

Stare fotografije, nova nada

U Svetosavskom parku, u organizaciji Gradske opštine Medijana počeli „Zimski dani u Medijani 2020“

Podelom slatkiša i emitovanjem fotografija sa proteklih manifestacija, u Svetosavskom parku u Nišu počeli su „Zimski dani u Medijani 2020“ u organizaciji najveće niške opštine. Trajaće do 30. decembra u vremenu od 12 do 15 sati, dok će program sa led ekrana biti emitovan non-stop.

Predsednik najveće niške opštine Nebojša Кocić napomenuo je da Gradska opština Medijana krajem decembra već četvrtu godinu organizuje događaj koji obeležava kraj kalendarske i početak nove godine, pre svega za najmlađe sugrađane i njihove roditelje.

“Ove godine uživanje u pretprazničnoj atmosferi je nešto u skromnijem obliku i uz poštovanje svih mera usled pandemije kovida 19. Hteli smo da deci dočaramo bar deo novogodišnjih čarolija, uz nadu da ćemo već naredne godine, u ovo vreme, imati bogatiji program i da će vreme pandemije biti iza nas”, dodao je Кocić.

Foto: GO Medijana

Najmlađi stanovnici kući su poneli ušećerene jabuke, krofne koje je darivao niški „Žitopek“ i slatkiše koji simbolizuju praznike. Кao deo manifestacija u delu parka postavljen je i mini zoološki vrt Udruženja „ZOO planet“ iz Niša.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com