Promo vesti

Stara planina idealno mesto za kongresni turizam

Na listi 50 najboljih kongresnh destinacija u svetu nalazi se i Srbija. Prvi izbor domaćih i stranih kompanija su planinski centri među kojima se nalazi i Stara planina. Na 1.470 metara nalazi se hotel Stara planina ušuškan u prelepoj i netaknutoj prirodi i predstavlja idealno mesto za organizaciju kongresa, seminara, simpozijuma.

Gostima je na raspolaganju 8 multifunkcionalnih konferencijskih sala sa prirodnim svetlom i potpuno su opremljene najsavremenijom audio-video tehnologijom sa besplatnim pristupom high-speed internetom. Nakon celodnevnih predavanja i novih strategija gostima je na raspolaganju spa centar koji se prostire na 1.000m2. U njegovom sklopu nalazi se zatvoreni bazen sa panoramskim pogledom, finska sauna, tursko parno kupatilo, đakuzi, hidromasažni tuš i deo za opuštanje, stvoren da kompletan boravak bude upotpunjen. Da i tokom poslovnog puta gosti ostanu u fit formi brinu personalni treneri u kardio-fitnes sali i teretani opremljenoj najnovijim spravama.

Usluga hotela je na bazi all inclusive light, a u ponudi su specijaliteti iz Srbije u restoranu Balkan. Na raspolaganju je i a la card restoran Gondola, dok je Lobby bar pravo mesto za opuštanje. U cenu boravka uključena je i podzemna garaža u kojoj je obezbeđeno parking mesto za svakog gosta.

Ovo je idealna lokacija za vaš odmor i beg od gradske vreve tokom leta i uživanje u produženom vikendu sa voljenom osobom ili porodicom. Prizori vodopada, pogledi sa vrhova i susreti sa divljim konjima na obroncima planine ostaviće vas bez daha i naterati da se ponovo vratite na Staru planinu.

Kongresni turizam je budućnost sa mnogo prednosti na Staroj planini, a oni koji su već održali sastanke potvrdili su da je ovo pravi izbor uz komentar ,,Zato što se na čistom vazduhu stvaraju najbolje ideje i prave najbolje strategije. Stara planina je idealno mesto za svaku kompaniju sa vizijom”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com