IZBORI NIŠPolitika

Stanković: GIK ponovo odbila sve prigovore opozicije

Kao što se to već dešavalo, zvaničnih informacija iz GIK-a nema.

Gradska izborna komisija u Nišu, nakon što im je Viši sud vratio na ponovno odlučivanje, ponovo je odbila sve prigovore opozicije, napisao je naa svom X nalogu kandidat za gradonačelnika NIša koalicije „Biramo Niš“ Đorđe Stanković.

Stanković je na društvenoj mreži X najpre napisao u statusu da je GIK izabrao „jako interesantan momenat sa odlučuje o svim primedbama“, što se podudaralo sa vremenom igranja srpske fudbalske reprezenatacije.

Zatim je posle nekoliko sati napisao da je GIK odbio sve prigovore.

„Gradska izborna komisija je ponovo ODBILA SVE naše prigovore! Pre svega su odbili BM 18 na kome je bilo više listića, tako što su sad utvrdili da viška listića NEMA!? Dakle neko je otvarao PONOVO džakove i naštelovao kako im odgovara (izbacio višak)! Što se tiče BM 10 i čuvenog falsifikata za Rusku stranku, sad je utvrđeno da IPAK ima 5 glasa za Ruse (a ne 6) i da je objava GIK-a na sajtu – Falsifikat, i da sada nema razloga da se ponavlja ovo Biračko mesto!!?!?!??!“, napisao je Stanković na mreži X.

On još poručuje članovima GIK-a koji učestvuju u ovom kriminalnom činu.

„Žrtvovani ste od strane SNS-a, ali sami ste krivi! Protiv svih koji su u ovome učestvovali biće pokrenute Krivične prijave. Mi ćemo našu borbu nastaviti i dobiti, ovo NIJE KRAJ, sudbinu ovog procesa će morati da odredi VIŠI SUD“, završio je Stanković.

Ujedinjena niška opozicija je najavila da ukoliko GIK ponovo odbije ili odbaci sve prigovore, ponovo će uložiti žalbu Višem sudu u Nišu, a potom i zatražiti meritorno rešenje, odnosno da zvaničnu odluku donese Viši sud.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. wow, zamisli? A ti mislio da ce da prihvate sve? Najbolje pozovi na proteste na koje ce ti doci sada posle mesec dana NIKO. Opet hocete pravnim sredstvima protiv nekoga kome se j… za zakon. Nek vas driblaju kad ste glupi

  2. Увек је ГИК брљала у интересу тренутне локалне власти. Грађани препознају те неморалне ликове, чији неморал 2 деценије само нараста.

  3. Gospodjo – dine, Dr., nemate potrebe da budete blagi! Izraz“brljala“, je neadekvatan! Prijemciviji je – Krala!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com