Društvo

Stanković: Budite hrabre, uspešne i voljene – Srećan nam Osmi mart

Predsednica Gradske opštine Pantelej Nataša Stanković, kao jedina dama predsednica opštine od pet niških opština želi sve najbolje svim Nišlijkama, prijateljicama iz regiona i gošćama grada povodom Međunarodnog dana žena.

“Ja kao jedina dama među kolegama koje vode ostale niške gradske opštine znam koliko žene moraju da budu odvažne i hrabre da ciljeve koje su zacrtale ostvare. Da, danas je lakše da u toj borbi budete pobednik, ali je i dalje potrebno puno truda da mi kao žene dokažemo da možemo puno više, jače i bolje. Moja želja za sve dame je da budu uspešne i voljene, jer samo tako mogu da se takmiče sa sobom, to je uvek najbolja trka, iz nje uvek izađete kao bolja majka, supruga, koleginica ili prijatelj…Budite svoje, budite jake. Srećno!”, rekla je Nataša Stanković, predsednica Gradske opštine Pantelej.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Она је наша из Матевац и пуно знаје. Код Банану нешто научи па код овија додаде и ете учевна жена.

    1. Cel svet se divi na njeno znanje i lepotu! Jedino, nikako da ujedini matevci ! I, dva Berlina se ujedinise, ovde nikako !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com