Servisne

STANJE NA PUTEVIMA : Mediana kontroliše saobraćajnice u gradu

Saobraćaj u gradu i na opštinskim putevima se odvija po utvrđenom planu i bez ikakvih probelama, ali vozila Mediane od ranih jutarnjih sati, kada je počeo da pada sneg, kontroliše stanje na saobraćajnicama u gradu, a to radi i ABM Putogradnja na opštinskim putevima.

„Mediana je jutros počela kontrolu svih saobraćajnica u gradu sa dva svoja vozila, a već oko devet sati uključena su još četiri vozila kako bi situacija u gradu bila pod kontrolom. Za sada nema nikakvih problema, temperatura je povoljna i sve je u najboljem redu kada se radi o odbijanju redovnog saobraćaja. Ukoliko sneg bude padao tokom celog dana ili ako se pojača intenzitet padavina, nadležne službe su spremne da reaguju u skladu sa novonastalom situacijom“, kaže Svetislav Manić, komandant Štaba zimske službe.

Osim kontrole saobraćajnica u brdovitom delu grada gde je prethodnih zima bilo najviše problema, kontrolišu se sa posebnom pažnjom i mostovi.

Foto: Jelena Laništanin

Upozorenje vozačima je i dalje isto, da prilagode vožnju uslovima puta, a zimske gume su obavezne.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com