Promo

Stan Na Dan – Za prijatan boravak u Nišu!

Kada planiramo posetu nekom gradu, glavna stavka kojoj posvećujemo najviše pažnje jeste odabir smeštaja. Hotel, hostel ili apartmani – poznatiji i pod nazivom “Stan Na Dan” – iako izgelda jednostavno, izbor nije nimalo lak. Međutim, kada se sve “svede na papir” često se dolazi do zaključka da je izbor apartmana ipak najisplatljiviji i najfunkcionalniji.

Niš je grad koji nudi izuzetno bogatu turističku ponudu, koji iz godine u godinu beleži sve veću posećenost kako domaćih, tako i stranih turista, a Stan Na Dan nudi Vam, za ugodan boravak, svoje luksuzne apartmane!

Po izuzetno povoljim cenama Stan Na Dan predstavlja Vam prostrane, prijatne, moderno opremljene apartmane, u kojima ćete se osećati kao u svom domu – što je najbitnije!

Potpuno opremljeni stanovi, sa nekoliko ležaja, soba, kompletna kuhinja, garant su udobnog boravka u Nišu!

Svi stanovi, pored kompletno opremljenog enterijera, poseduju parking i podzemnu garažu, tako da ćete uvek biti sigurni da imate svoje pakring mesto na kojem je Vaš automobil siguran.

Stan Na Dan nudi apartmane na najatraktivnijim lokacijama u gradu, što je još jedna od pogodnisti, u zavisnosti od Vaših potreba.

Vojvođanska 14

https://www.booking.com/hotel/rs/stan-na-dan-nis.sr.html

Zelengorska 2

https://www.booking.com/hotel/rs/stan-na-dan-2.html

Zelengorska 6

https://www.booking.com/hotel/rs/stan-na-dan-6.html

Radoja Domanovića 27

Pored Bukinga, lako i jednostavno možete se informisati i rezervisati svoj smeštaj na sajtu Stan Na Dan www.stannadannis.rs, poslati upit mejlom na stannadann@gmail.com ili pozvati na brojeve telefona 061 626 9426 i 063 887 7057.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com