Politika

Stamatović: Niš postaje regionalni centar Zdrave Srbije (VIDEO)

Politička partija Zdrava Srbija otvorila je stranačke prostorije u Nišu a njen predsednik Milan Stamatović izjavio je tim povodom da će Niš postati regionalni centar stranke za jugoističnu Srbiju.

Zdrava Srbija će uskoro formirati i gradske odbore u Leskovcu i Vranju, kao i opštinski odbor u Vlasotincu.

“Zdrava Srbija, kao jedina politička partija sa sedištem izvan Beograda, čije je sedište u Čajetini, želi da se uključi u politički život Niša i tako prenese deo svog političkog iskustva iz Čajetine, zalažući se za decentralizaciju vlasti, razvoj poljoprivrede, stočarstva i turizma”, rekao je Stamatović.

On je dodao da će insistirati da članovi Zdrave Srbije u Nišu budu ljudi od časti i poštenja, koji su nešto konkretno uradili i čiji su rezultati vidljivi.

“Bavićemo se životnim temama, nemamo čega da se stidimo, nikome ništa ne dugujemo i niko ne može iz Beograda da daje direktive šta će u kom gradu da se radi, vi ovde najbolje znate ko je ko”, rekao je Stamatović.

Poverenik Zdrave Srbije u Nišu biće Žarko Ilić, a Stamatović je ocenio da sprovodjenje stranačkih programskih načela njemu neće biti laka ali da će imati punu podršku vrha stranke i svih članova.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com