Servisne

Stabilizuje se vodosnabdevanje u Duvaništu, Durlanu i Panteleju

Polako se stabilizuje vodosnabdevanje u Duvaništu, Durlanu i Panteleju, ističu u JKP Naissus Niš.

“U kratkom roku je efikasno izvršena intervencija na saniranju havarije u naselju Duvanište, na uglu Vizantijskog bulevara i Bulevara Medijana”, kažu u ovom preduzeću.

Voda je sinoć oko 20 sati upuštena i stigla je do žitelja u naseljima Pantelej, Durlan i Duvanište.

Korisnici koji stanuju u višim područjima i u stambenim jedinicama na višim spratovima imaju smanjeni pritisak i otežano vodosnabdevanje. To stanje će neko vreme da potraje dok se ne uradi kompletna tehnička opservacija i stabilizuje sistem vodosnabdevanja. U zgradama koje imaju hidroforni sistem, njegovim aktiviranjem mogu trenutno da poboljšaju vodosnabdevanje na višim spratovima, naglašavaju u Naissusu.

Ulica Univerzitetski trg.
Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Univerzitetski trg, ispred Banovine. Za popravku havarije potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci oštećenja moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Univerzitetski trg.

Selo Čokot, ulica Maršala Tita br. 29.
Kvar na vodovodnoj mreži u selu Čokot, Ulica Maršala Tita br.29 i potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci havarije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Čokot.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com