Promo

Šta posle smrti? Gde nas vodi sebičnost… (VIDEO)

U narednoj emisiji predavači Zoran Marcikić i Pavle Runić tumače teže razumljive tekstove iz Biblije koji se bave pitanjem života nakon smrti.

Na samom početku sledi objašnjenje šta znači da mrtvi spavaju u grobovima, potrebno je upravo ovo razumeti na pravi način. Nije retko da mnogi ljudi ne razumeju tekstove u Bibliji, zato ovi predavači do detalja objašnjavaju šta zapravo piše.

Sve ćelije iz našeg tela se zamene u toku nekoliko godina, tako i sam čovek se izmeni dosta tokom godina, kaže Runić. Te promene donose puno toga novog.

Veliki deo u ovom predavanju posvećen je vaskrsenju. Za primer uzimju ženu koja je imala sedam muževa i gde će otići njena duša. Suština je da Bog posmatra one u prošlosti, sadašnjosti ili budućnost i svi će oni vaskrsnuti. Bogu su svi živi pa čak i oni koji nisu. Bog zna sve o onima koji tek treba da se rode, podvlači Runić.

“Biblija ističe da je vaskrsenje poslednjeg dana, do tada to neće biti slučaj. Zajedno svi oni umrli, bez obzira kada su umrli, ako su bili pravdenici i mi koji smo dočekali Hrista, mi ćemo zajedno otići na nebo”, kaže predavač Runić.

Kada će nas Isus uzeti sa njim….sledi objašnjenje da će to biti kada on pripremi mesto i dođe po nas.

Tekstove koje tumače predavači, sadrže istine u Bibliji i one se nikada ne suprotstavljaju jedna drugoj, ali oni pomažu da se one razumeju na pravi način.

Tekst Bogataš i ubogi Lazar zahteva posebnu pažnju i nosi veliku pouku. Tekst sadrži osnovnu sliku i duhovnu pouku, Isus je kažu iznenadio ovom pričom. Šta sve sadrži ovaj tekst možete saznati ako pogledate emisiju koja sledi. Vernost prema Boga u našim materijalnim dobrima jeste ključ ovog teksta.

Za bolje razumevanje ovih tema možete da pročitate prethodne tekstove: GDE JE čovek koji umre?ŠTA JE DUŠA i gde odlazi kada napusti telo?.

Za više tekstova posetite traganja.org

Prvih deset čitalaca koji pozovu na broj 060/80 – 80 – 119 dobijaju knjigu na poklon.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com