Promo

Šta kuvate ovih dana? – Dakom ima ideje za vas

"DAKOM ZAČINI" nešto potpuno NOVO na našem tržištu! 

NEŠTO NOVO
Pored dobro poznate recepture mesnih delikatesa, Dakom je otvorio novu paletu proizvoda u svojoj ponudi.
U pitanju su “DAKOM” ZAČINI i MARINADE!

Široka paleta “DAKOM” suvih začina i tečnih marinada, uštediće Vam vreme i ubrzati proces spremanja.

Za isticanje ukusa i bržu pripremu mesa, nepogrešiv prijatelj kuhinje su marinade. Meso tretirano marinadom postaje nežnije i mekše pošto kiseli sastojci prodiru u hranu i razrađuju je. Intenzivan ukus daje posebnu draž gotovom jelu, a vaša čula ukusa zadovoljena.

Dakom začini se mogu naći u svakoj kuhinji i koristiti svakodnevno, a pored svojih blagotvornih dejstva na organizam, od običnih jela mogu napraviti slasni spektakl. I začin i marinade su dodatak koji jelo čini potpunim a koriste se i za pripremnu tradicionalnih jela u modernoj kuhinji.

Upakovani u PE folije sa aluminijumskim slojem i zaštitom od UV zraka, dodatno čuvaju svežinu, miris i kvalitet samog začina. Prepoznatljivi su po savršenom i savremenom dizajnu i dostupni su svim potrošačima u Dakom maloprodajama.

U ponudi su deset vrsta začina i pet marinada.

Marinada:

  • BBQ willy – Bogat i dimljeni ukus roštilja i jedinstveni tamni izgled – to je naš BBQ willy! Sos od meda i elegantan ukus čilija upotpunjuju marinade za klasike sa roštilja kao što su rebra i odresci.
  • Chillie willy – Začinjena, pikantna marinada sa aromatičnim biberom za svinjetinu, govedinu, začinjena jela od živine kao što je piletina. Može se koristiti i za čorbe i pomfrit.
  • Senf willy – Puni začinski ukus senfa praćen finom notom bibera. Ovako začinite meso bilo da je pečeno u rerni, na roštilju ili prženo na tiganju.
  • Gyros willy  – Izuzetno se slaže sa svim vrstama svinjskog i pilećeg mesa. Uz začin “Gyros” osetićete prave mediteranske vibracije.
  • Krauter willy –  Ima svežu i puno biljnu aromu sa dodirom belog luka. Ova marinada ide uz povrće, ribu, jagnjetinu, divljač. Idealna je za mazanje na baget, kao podloga za biljne krem soseve i još mnogo toga.

Začini (Kombinovani)

Pojedinačni

[meta_gallery_carousel]

Ukoliko pak nemate vremena da kuvate ili nemate inspiraciju, a gosti samo što nisu stigli , na našoj instagram stranici industrija_mesa_ dakom čeka Vas “DAKOM kuhjinjica”. Uz pomoć kuvara i recepata sa video instrukcijama, kuvanje nikad nije bilo lakše!

LJUTO, KISELO, SLATKO… Izbor je na VAMA!

Sve začine možete kupiti u svim maloprodajnim “DAKOM” obejktima “.

Vama na usluzi preko 20 godina.

SPISAK SVIH DAKOM MALOPRODAJNIH OBJEKATA

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com