Promo vesti

Šta je potrebno za skladištenje i pripremu hrane u zdravom okruženju?

Skladištenje i priprema hrane u zdravom okruženju, baš kao i borba protiv rasipanja prirodnih resursa, posebno pitke vode, tiču se i kompanije Mapei koja već gotovo 80 godina nudi visokokvalitetne sisteme i rešenja koja pomažu izgradnji malih i velikih objekata, ali i očuvanju građevina koje su deo naše kulturne baštine.

Ovo su neka od Mapei rešenja, a tiču ugradnje podova u prehrambenoj industriji.

Italijanska kompanija Mapei  bavi se izgradnjom, a ne prehranom, međutim, na EXPO­-u 2017. godine ovaj prozvođač želeo je pruži puni doprinos temi „Hrana za planetu, energija za život“, jer se prozvodnja hrane tiče svih ljudi na planeti.

PROSTORI IZLOŽENI AGRESIVNOM DELOVANJU HEMIJSKIH SUPSTANCI

U proizvodnji hrane postoje područja koja su pod izrazito velikim uticajem organskih kiselina koje mogu prouzrokovati koroziju, kao i razvojbakterija. Zidovi i podovi u ovakvim prostorima moraju imati adekvatnu zaštitu, poručuju iz kompanije Mapei.

Za ove namene preporučuju proizvode za keramičke pločice i kamen, specijalne industrijske podove i zaštitni premaz.

PROSTORIJE ZA OBRADU NAMIRNICA I PRIPREMU HRANE

Kuhinje su prostorije u kojima se čuva velika količina hrane i vode, i zbog toga se moraju obezbediti visoki standardi higijene i zdravog okruženja kao i najbolji mogući uslovi rada. Ovako izgledaju kuhinje opremljene Mapei podovima.


Brošura „Food – Mapei sistemi za prehrambenu industriju“,  dostupna je i na web stranicama www.mapei.rs i www.mapeifood.com, i sadrži sve potrebne informacije o ovim visokovkvalitetnim italijanskim prozvodima.

U narednom tesktu o Mapei proizvodima biće više reči o prostorijama za ručavanje i prostorima za preradu ribe i mesa. Pratite rad HomeBox-a.

HOME BOX
Ivana Milutinovica 24
069/4162151
069/4162152
FaceBook
Mapei.com
CityOfNis

Posetite HOME BOX i plavu radnju MAPEI u ulici Ivana Milutinovica i saznajte sve što niste znali o hidroizolaciji, Mapei proizvodima i njihovoj ugradnji.

SA GARANCIJOM

Opširnije >>>

Ključne reči

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close