Promo

Šta je istina ili zašto je Bog nevidljiv? (VIDEO)

Često ljudi postavljaju sebi pitanje u šta da veruju, šta ima smisla, šta objašnjava stvari i da li zaista Bog postoji. U moru informacija koje stižu sa svih strana, treba odabrati one koje možemo da razumemo i prihvatimo. Naučni svet daje jedno objašnjenje, ipak oni koji veruju imaju neka druga mišljenja za pojave i stvari koje nam se dešavaju ili ne dešavaju.

Svi imamo pitanja za, reklo bi se, jednostavne probleme. Ali, da li su odgovori jednostavni? Bilo da verujemo ili smo ateisti, svako od nas sebi je bar jednom u životu postavio ova pitanja.

I nije sramota pitati, nije sramota potražiti odgovor na bilo šta što Vas tišti i muči vezano za religiju. Opasnije je tek puko prihvatanje onoga čemu su vas „naučile“ životne okolnosti, sredina u kojoj živite, roditelji…

Zapitajte se, zašto je to baš tako?

Jer, ako Bog postoji, zašto ima toliko patnje u svetu?
Ako Bog zaista postoji, zašto nevina deca stradaju?
Ako Bog postoji i Vi verujete u njega i molite mu se, zašto Vas konačno ne pogleda i usliši Vaše molitve da ozdravite, da rešite životne probleme?
Zašto?

Šta je prava istina?

Po nekim definicijama, istina bi bila nešto što smo sami odredili da ona to jeste, a da pritom za nju ne moramo imati opravdanje. Ili je istina ono što se “poklapa” sa stvarnim stanjem? Šta je istina i gde je mogu naći?

Odgovore na ova mnogobrojna pitanja možete da pronađete u predavanju Davida Ašerika, koji do detalja daje određene odgovore.

Više na ovu temu možete da pročitate na Traganja.org.

Za više tekstova posetite traganja.org

Prvih deset čitalaca koji pozovu na broj 060/80 – 80 – 119 dobijaju knjigu na poklon.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com