Sport

Šta će biti sa finalom Kupa? Navijači i po kiši u redovima kupuju ulaznice

Da li će nove mere Vlade poremetiti planove i sprečiti veliki broj navijača da prisustvuje finalu kupa u Nišu. Fudbaleri Partizana i Vojvodine u sredu od 19 časova u Nišu bi trebalo da odigraju poslednji meč sezone. Kako je najavljeno na Čairu bi trebalo da bude više od 8.000 navijača.

Da je interesovanje za ovaj fudbalski meč veliko pokazuje današnja slika, gde i uprkos velikoj kiši i najavama uvođenja novih restriktivnijih mera, navijači u redovima čekaju da kupe svoju kartu za sutrašnju utakmicu.

Međutim ukoliko se uzme u obzir da broj obolelih skače iz dana u dan, da je na večitom derbiju bilo 20.000 navijača i da je nakon toga zabeležen porast zaraženih, da je u sredu pred oko 16.000 navijača Zvezda proslavila titulu, a da je među igračima crveno-belih, prema pisanju Telegrafa, pet potvrđenih slučajeva postavlja se pitanje koliko je bezbedno odigravanje meča na Čairu pred publikom.

Prema najavama do sada, u prodaju će biti pušteno 8.600 karata, a navijači Vojvodine odlučili su da bojkotuju meč nakon odluke da se finale igra u Nišu. Tako da sada ostaje pitanje da li će biti dozvoljeno da se finale Kupa igra pred 8.600 Grobara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Stižu dileri reketaši prodavci oružja zaslužni pitomi kojekakvih klanova ucenjivači bakljaši i ljudi koji nemaju pojma koje su boje dresova tih klubova spakujete ih sve i pošaljite u Kinu. I da za finale kupa me baš ono

    1. Takve Kinezi odmah streljaju….javno za primer…da ne kvare druge ljude. A ostali.. ko voli Rusku rulet neka kupi kartu, u Nisu je nulti doso iz Bergama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com