Politika

SSP negira da je lice koje je na listi za “socijalni” stan Đilasov čovek

Stranka slobode i pravde negirala je da je na listi za socijalni stan lice koje je kako je rekla “Đilasov čovek”. Imenovano lice nikakve veze nema sa Đilasom niti sa Strankom slobode i pravde, nije član stranke, niti je ikada bilo, saopštila je ova partija.

Jedina istina koju je gradonačelnica iznela u izjavama za medije, prema Stranci slobode i pravde, je da njen zet jeste na listi za dvosobni socijalni stan.

“Gradonačelnica se ljuti jer smo izneli istinu. Da li je njen zet na listi za dvosobni stan? Jeste. Da li je ispod crte ostala samohrana majka, onkološki pacijent? Jeste. Da li je ona, prilikom obilaska gradilišta, te stanove nazvala socijalnim? Jeste. Pa šta onda nije tačno u saopštenju na koje se gradonačelnica poziva, a koje ju je toliko pogodilo?”, kažu u SSP.

Neistina je i da se “Đilasovi ljudi ne pojavljuju na ročištima jer nemaju šta da kažu”, budući da je gradonačelnica tužila predsednicu Gradskog odbora SSP Niš.

“Istina je da se na održanom ročištu nije pojavila gospođa Sotirovski, a da je do odlaganja došlo usled nemogućnosti advokata odbrane Vladimira Todorića da prisustvuje u zakazanom terminu. Sledeće ročište je 29.10.2021. godine i sa nestrpljenjem ga iščekujemo”, napominju i dodaju:

“Najbrutalnija laž Sotirovski je da na listama za socijalne stanove nema lica koja boluju od raka, a koja su samohrane majke. Ovo je smejanje u lice svim ljudima koji boluju od najtežih bolesti. To lice postoji, ispod crte je i ima manji broj poena od zeta gradonačelnice. Nejasno je po kom kriterijumu.”

Na kraju poručuju da se okane Mauricijusa i miliona, sramota je da botovski ponavlja laži. Nek se sabere, ne može se nepotizam braniti lažima i spinovanjem. A ni pretnje tužbom neće uraditi plodom. “Đilasovi” neće odustati od ukazivanja i dokazivanja koruptivnih i neetičkih postupaka gradonačelnice, a imamo pune ruke posla i hvala joj na tome, zaključuje se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

Pročitajte još…

Sotirovski: Zet će se povući sa liste za kupovinu stana ukoliko Agencija za borbu protiv korupcije utvrdi da sam u sukobu interesa

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Kako vas vise nije sramota da napadate gradonacelicu,ako je njen zet znaci nema pravo na nista kao obican gradjanin,sramota velika sramota,vi kao Niske vesti treba da budete za grad a ne protiv grada i Gradonacelnice!!!samo napred Dragana Sotirovski Nis je uz vas!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com