Politika

SSP: Ko je odgovoran za katastrofalno stanje autobusa u niškom javnom prevozu?

Gradski odbor Stranke slobode i pravde Niš ocenio je danas da gradski autobusi u tom gradu nikada nisu bili gori i skuplji, i zatražili su odgovornost za katastrofalno stanje autobusa u javnom prevozu.

Predsednica niškog odbora SSP Jelena Milošević navela u saopštenju da od nadležnih zahteva vanredni tehnički pregled za sve autobuse koji vrše prevoz Nišlija u javnom gradskom prevozu, kao i reviziju ugovora koji je “štetan po Grad i koji je svake godine sve skuplji”.

“Odgovornost za broj prodatih komercijalnih karata je na Gradu a ne na prevoznicima, dok broj prodatih karata niko ne kontroliše”, navela je Milošević.

Dodala je da traži i odgovornost svih koji su učestvovali u potpisivanju štetnog ugovora i onih koji neispravne autobuse puštaju u saobraćaj.

“Snimak autobusa ‘Nišekspresa’ koji gori na okretnici u Niškoj Banji, uznemirio je nišku javnost. Ovo nije prvi put da zapale ili pokvare autobusi koji prevoze Nišlije i samo pukom srećom niko nije stradao, za sada. Autobusi su u katastrofalnom stanju, dok javni prevoz nikad nije bio skuplji, a gori”, navela je predsednica SSP Niš.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com