Društvo

Srpski VESPA DANI 2022 u Nišu: Amerikanci potvrdili učešće (VIDEO)

“Serbian Vespa days 2022” biće održani u Nišu od 23. do 26. juna u organizaciji lokalnog uduženja Vespa klub “Naissus”.

Ovo niško udruženje ove godine beleži deseti rođendan.

Vespaši iz zemlje i inostranstva biće gosti našeg grada, gde će u nekoliko dana boravka pokazati svoje umeće na vespama.

“Očekujemo oko 300 vespaša jer je u pitanju nacionalni skup, biće i puno stranaca. Dolaze nam Amerikanci, kupili su karte i očekujemo ih”, rekao je za Niške Vesti Ivan Žikić predsednik Vespa Saveza Srbije.

Prijava za učešće OVDE!

Tradicionalna druženja vespaša okupe vespaše iz čitavog regiona i to je sva lepota ovih druženja. Vespaši iz Makedonije, Bosne, Grčke, Bugarske i Hrvatske rado dolaze u Niš. Svake godine pridruži se još neko od kolega pa ih je iz godine u godinu sve više na niškim ulicama kada je i najlepši deo trodnevne manifestacije, a to je defile vespaša kroz grad na Nišavi. Svake godine glavni moto skupa je ugostiti prijatelje i družiti se uz  klubski moto – Bezbedno sa stilom”.

Članovi Vespa kluba „Naissus“ trude se da svake godine predstave turističke i kulturne potencijale našeg grada i okoline. U toku trodnevnog druženja oni organizuju brojne obilaske za goste iz inostranstva.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com