Promo

Srpska premijera novog brenda auto prikolica na Sajmu automobila – AUTO HAPPY obezbedio POPUST

Servis AUTO HAPPY na ovogodišnjem Sajmu automobila koji se održava od 23. do 25. septembra u Hali “Čair” izložiće ono najbolje što trenutno ima u ponudi a to su auto prikolice, kuke i dodatnu opremu. Ono što će biti prava “poslastica” je srpska premijera novog brenda u ovoj sferi automobilske i teretne opreme.

AUTO HAPPY učestvuje na ovoj prodajnoj izložbi već treći put, kao i ranijih godina očekuje veliko interesovanje kupaca koji će ove godine imati posebne sajamske olakšice za kupovinu nekog od proizvoda sa štanda.

Posetioci sajma moći će da vide i razgledaju prikolice domaćih i inostranih proizvođača. Njihovi prodavci će rado predstaviti mogućnosti za svaki od izloženih modela.

Na Sajmu automobila u ponudi će biti: TRIGANO PRIKOLICE, VESTA TRAILERS, BOCKMANN TPV-TRAILERS i  TRAILER EUROPE, za koje je AUTO HAPPY ovlašćeni dileri.

“Za naše predstavljanje na samom sajmu važna je srpska premijera brenda VESTA TRAILERS, koji ćemo predstaviti upravo na niškom sajmu. Imamo i nišku premijeru a to su novi modeli TRIGANO PRIKOLICE, koji su prvi put prikazani na sajmu automobila u Beogradu ove godine”, kažu za Niške Vesti u servisu AUTO HAPPY.

AUTO HAPPY

Ovaj servis je spremio zanimljive popuste za posetioce sajma – za sve prikolice 5% u toku trajanja sajma i 3% do kraja meseca, a za prikolice izložene na sajmu čak 10% ukoliko su kupci u mogućnosti da ih preuzmu odmah po završetku sajma.

Popust je planiran i na komplete arnjeva i cerada koje mi proizvodimo za TRIGANO PRIKOLICE  i VESTA TRAILERS  15% u toku sajma i 10% do kraja meseca, a za BOCKMANN-TPV TRAILERS 10% od početka sajma do kraja meseca.

Jula ove godine AUTO HAPPY je preseljen sa auto pijace na novu adresu u naselje Deveti maj (Novo selo), Jastrbačkih partizana broj 103, ( skretanje za selo Lalinac), preko puta groblja a pored samog auto puta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AUTO HAPPY (@auto_happy_nis)

Više informacija o samom sajmu možete da pronađete na SajamAutomobila.com.

AUTO HAPPY se još od 2013. godine bavi prodajom novih auto prikolica iz uvoza, prodajom i profesionalnom ugradnjom fabričkih auto euro kuka za sve tipove vozila i iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. U ponudi imaju: EURO KUKE, PRIKOLICE, ARNJEVE I CERADE. 

Poslovno sedište-proizvodnja: Zaječarska 7,Donja Vrežina,Niš-Pantelej,Srbija

Servis za ugradnju euro kuka i prodaja prikolica: Jastrebačkih Partizana 103, Deveti maj ( Novo selo ), Niš-Palilula, Srbija

Radno vreme

Radnim danom 8h – 16h (servis i prodaja)

Subotom 9h – 14.30h (samo prodaja)

Info tel: 065/ 99 819 33         063/ 18 819 33

 www.prikolice-nis.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com