Promo vesti

Srpska premijera! Novi Captur prvi put pred Nišlijama

Auto centar “Krunić” od prvog Sajma automobila u Nišu je učesnik, svake godine davajući iskrenu podršku inicijatoru i organizatoru. Osmi put uzeće učešće i od 6. do 8. oktobra izložiće svoje najprodavanije modele Renault i Dacia u niškoj Hali “Čair”.

Iskustva sa prethodnih sajmova su pozitivna i korisna, kažu.

Foto: AC Krunić

“Ove godine predstavićemo naše modele i uslove kupovine velikom broju posetilaca mnogih regiona Srbije iz kojih kupci dolaze na niški sajam, od Aleksinca i Kruševca do Vranja i od Prokuplja do Pirota i Zaječara. Sajam nam pomogne da u zadnjem kvartalu povećamo prodaju i imamo uspešniju poslovnu godinu”, kažu u Auto centru Krunić.

Obećavaju da će im štand biti zanimljiv, funkcionalan i vizuelno lepo uređen.

“Kako dizajn Renault-ovih modela zadnjih par godina upečatljivo pleni široki spektar ukusa, štand će sigurno biti lep. A kako tradicionalno najlepše hostese su na štandu Renault – a, utisak lepote će biti kompletan”, kažu u ovoj uspešnoj niškoj auto kući.

Foto: AC Krunić

Na štandu Krunića biće prikazani modeli: Od modela Renault, posetioci će imari prilike da vide Novi Scenic, novi Captur, Clio i Megane a od Dacia modela, novi Sandero i Lodan.

Cene modela variraju a u dane sajma biće odobren poseban popust.

“Od izloženih modela na našem štandu, najskuplji će biti Scenic 22.000 evra a najmanje će koštati Sandero 8.500 evra“, kažu u Auto centru Krunić.

Premijera rezervisana za Auto Moto Fest 2017 a važi za čitavu Srbiju je Novi Captur faza 2.

Foto: AC Krunić

Očekivanja od ovog Sajma su da bude najposećeniji do sada, kažu u Kruniću.

“Da modele Renault i Dacia predstavimo na pravi način. I svakako, da bude uspešan i u delu realizacije prodaje te novih potencijalnih kupaca u budućem periodu”, kažu u ovoj poznatoj auto kući.

Radno vreme Sajma automobila je od 10 do 20 sati, od 6. do 8. oktobra u niškoj Hali “Čair”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com