Promo

Srpska premijera! Citroen C5 Aircross hibrid na Sajmu automobila – Raavex Group

Raavex Group zastupnik je brendova Citroen, Toyota i Motogrini, kao i svih prethodnih godina imaće zapaženo učešće na septembarskom sajmu automobila u niškoj Hali “Čair” koji se održava od 23. do 25. ovog meseca.

Ovi uspešni zastupnici i prodavci Toyote i Citroena učesnici su sajma od samog osnivanja, tako da je i njihovo predstavljanje 13. po redu. Iako je njihova ponuda veoma šarenolika, dostupnost modela je nešto “sporija” poslednje dve godine, tako da će i njihovo predstavljanje na sajmu biti u skladu sa prilikama.

“Na štandu ćemo imati modele koje budemo uspeli da obezbedimo, zbog situacije u industriji koja nije na zavidnom nivou. Raspoloživost je vrlo loša. Svakako, potrdudićemo se, da kao i svake godine, imamo najlepši štand, sa najatraktivnijim modelima”, kažu u niškom Raavexu koji je skoro svake godine dobitnik priznanja za najbolji štand.

Pored dobre zabave i druženja sa Nišlijama na sajmu, ovi prodavci automobila pominju da im je na sajmu uvek bitna povratna informacija kupaca, kako bi unapredili svoju ponudu.

“Iskustva se razlikuju iz godine u godinu i svaki put budu drugačije impresije po pitanju opravdanja investicije. Svakako, dobro je da postoji takva manifestacija u gradu koja nam da priliku da se u tri dana sretnemo sa puno ljudi koji imaju šta da nam poruče. To su naši kupci, ljubitelji naših brendova ali i oni koji će možda nekada voziti naše modele automobila. To je prilika za upoznavanje i razmenu mišljenja kao i osluškivanje tržišta”, kažu u Raavexu.

Kako dosadašnja praksa nalaže, Raavex brani boje najboljeg predstavljanja na sajmu, kažu neće razočarati ni ove godine.

“Predstavićemo elektrišne kamionete e-cube iz grupacije Motogrini – prvi put Nišlijama, takođe od Toyota modela Rav4 Plug in, Yaris Cross HSD, Aygo X… Što se tiče Citroena tu će biti C5 Aircross Plug in.  Moguće je da će biti i iznenađenja za naše građanje u sva tri brenda, ako sve bude išlo kako planiramo, zato nećemo baš sve da otkrivamo pre 23. septembra”, kažu uz osmeh ovi automobilski stručnjaci.

Foto: screenshot Citroen.rs

I njihovo ovogodišnje predstavljanje naslonjeno je na elektrovozila i hibride, jer je to budućnost kažu.

“U tome smo pioniri autoindustrije, tako da se od nas to i očekuje”.

Test vožnje ovih modela  biće organizovane nakon završetka sajma, jer se na osnovu dosadašnjeg iskustva to pokazalo kao najbolja praksa, kažu.

Na Raavex štandu biće organizovana i posebna promocija posvećena očuvanju zdravlja i porodice, gde će biti upriličeno i druženje sa popularnim RTS voditeljima.

Iako svi izlagači obećavaju velike popuste iz Raavexa kažu da to trenutno nije prioritet u promociji.

“Popust je sada najmanje bitna stavka, potrudićemo se da kupcima ponudimo brzu isporuku vozila”.

Niški Raavex Group dobitnik je prošlogodišnje nagrade Ichiban koja na japanskom znači – „broj jedan“. Ovu nagradu Toyota Motor Europe (TME) dodeljuje Toyotinim partnerima koji pružaju najviši nivo usluge. Ove godine prestižnu nagradu zaslužilo je 44 partnera iz 32 evropske države.

Pozicija RAAVEX GROUP na SajamAutomobila.com

 TOYOTA + CITROEN

Sajam automobila “Auto Moto Fest Niš 2022” održava se od 23. do 25. septembra u Hali “Čair” od 10 do 20 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com