Servisne

Sredstvo za dezinfekciju ubuduće samo na parkingu na ulazu u JKP “Naissus”-Medijana

JKP “Naissus” ukloniće sudove u kojima su se nalazila dezinfekciona sredstva sa svih lokacija. Razlog je, objašnjavaju, zimski period i pad temperature pa postoji rizik da se dezinfekciona tečnost zamrzne.

Od petka 25.12.2020.godine sredstvo za dezinfekciju biće stacionirano na parkingu JКP“Naissus“, na lokaciji Medijana (put iza marketa“DIS“, prema Vrežinskom bazenu). Natrijum hipohlorit biće dostupan kako pojedincima tako i predsednicima stambenih zajednica.

U ovom preduzeću podsećaju da se rastvor upotrebljava isključivo za dezinfekciju površina (podova, hodnika, staza, stepenica, sanitarije, rukohvata).

Ovo sredstvo nije namenjeno za dezinfekciju ruku, odeće, nameštaja, tepiha, životinja i ne treba da se koristi zajedno sa drugim sredstvima.

Sredstvo za dezinfekciju ne sme doći u dodir sa kožom. U slučaju kontakta sa kožom ili očima, isprati velikom količinom vode, upozoravaju.

U slučaju da se proguta odmah potražiti lekarsku pomoć, kažu u Naissusu i posebno upozoravaju da se treba čuvati van domašaja dece, na tamnom i hladnom mestu.

Preporuka je da su 2 litra po osobi dovoljna za dezinfekciju površina 5-7 dana i nema potrebe za uzimanjem većih količina.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com