Društvo

SREĐUJE SE KALČA! Klupice sa Wi Fi i USB priključcima, žardinjere i info pult (FOTO)

Novi mobilijari u hodnicima, žardinjere sa rastinjem, čišćenje i farbanje enterijera koje je u toku… tako izgleda danas Tržni centar Kalča.

Iz Udruženja vlasnika lokala ovog poznatog niškog centra kažu biće gotovo sređivanje do avgusta kada će popularna Kalča zasijati novim sjajem.

“Kada smo 2014. godine mi preuzeli upravljanje najvećim tržno-poslovnim centrom u Nišu on je bio u katastrofalnom stanju. Prošle godine je Skupština udruženja koja okuplja vlasnike 453 lokala odlučila da krenemo u sređivanje našeg poslovnog prostora. Odvojili smo određena sredstva i radovi uveliko traju”, kaže za Niške Vesti Dragoslav Pavlović, predsednik Upravnog odbora Udruženja vlasnika lokala “TPC Kalča” Niš.

Vlasnici lokala nestrpljivo čekaju da nekada najveći u zemlji, danas najstariji u gradu tržno-poslovni centar Kalča zasija sjajem koji mu po popularnosti pripada.

“Nama se novac za uređenje odvaja od uplate prema Objedinjenoj naplati, nismo neka posebna sredstva odvajali. Radujem se da Kalči vratimo život koji joj dolikuje kao najvećem tržno-poslovnom centru u gradu”, kaže jedan od vlasnika lokala.

Za uređenje je angažovan arhitektonski biro koji je izradio projekat uređenja enterijera i sada se po projektu i radi.

“Prvo smo sanirali krov koji je prokišnjavao, sada je bolje mada postoji još jedan mali problem oko kupole koji ne možemo da rešimo jer je nemoguće dopreti do samog vrha”, kaže Pavlović.

Na svakoj od klupica koje su postavljene u hodnicima Kalče biće istaliran Wi Fi priključak a već su postavljeni punjači za mobilne telefone.

“Na ulazu će biti izgrađen Info pult sa interaktivnom tablom za brzo snalaženje. Čitava Kalča će biti bolje obeležena i očišćena od svih nepotrebno izlepljenih postera koji su bili pravo ruglo”, završava Pavlović.

Očekujemo da najpoznatiji i najstariji niški tržni centar avgusta zasija punim sjajem.

[meta_gallery_slider]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. I treba da se sredi,da se cak malo peurede lokali,nekako mi je smutno kad udjem unutra,ambijent ne ostavlja lep utisak,nadam se da ce posle sredjivanja sve biti lepse.i da ce se vratiti onaj nekadasnji sjaj Kalce

  2. Najveća prevar za to krečanje biće oprano milionska cifra od novce koje se otimaju od vlasnike lokala (50)din po m

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com