Društvo

Srećnu gradsku slavu Nišlijama želi JKP Naissus

JKP “Naissus” 28. juna slavi 85 godina od izgradnje prve fabrike pijaće vode u Nišu. Na početku slavljeničkog meseca, jedno od najstarijih gradskih preduzeća želi da Nišlijama čestita gradsku slavu Sveti car Konstantin i carica Jelena uz želju da sa građanima nastave dobru saradnju.

Ovo niško preduzeće učestvuje u velikim infrastrukturnim projektima, očekuje početak izgradnje fabrike za preradu otpadnih voda, obavlja investiciono i redovno održavanje vodovoda i kanalizacije na teritoriji Grada.

Uz uspešno rešavanje svakodnevnih problema na terenu v.d. direktora JKP “Naissus” Goran Milosavljević poručuje Nišlijama da piju odličnu i kvalitetnu vodu a da će oni i dalje zadržati visoke standarde kada je čistoća vode u pitanju, podsećajući da građani Niša imaju tu privilegiju da samo odvrnu česmu i sa nje koriste pijaću vodu, što nije slučaj u svim gradovima u Srbiji.

Da JKP “Naissus” misli i na zanavljanje radne snage dokaz je i nedavno potpisivanje ugovora o dulanom obrazovanju sa stručnom školom GTŠ “Neimar”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com