Promo

Srećne praznike žele Vam VIK DISKONT I MARKET DŽEK DANIJELS

Srećnu Novu godinu i Božić žele Vam prodavnice „VIK DISKONT“ i „MARKET-u DŽEK DANIJELS“.

„Srećne novogodišnje i božićne praznike želimo našim vernim kupcima i onima koji će to postati. Naša vrata marketa otvaraju se u zoru i radimo do kasnih večernjih sati, na taj način smo Vam uvek dostupni. Imamo veliki izbor kvalitetnih pića i konditorskih proizvoda a sve će to pomoći da na najbolji način obeležite slavlja i tekuće praznike. Srećno i dobro nam došli!“, poručuju iz ovih popularnih niških prodavnica.

U ponudi je više od 3.000 artikla od kojih je nekoliko stotina uvek na velikom sniženju. Diskont Vik i Market Jack Danijels imaju odličnu ponudu a kupovina kod njih jeste pravi užitak.

VIK DISKONT koji se nalazi u srcu niške Palilule u Episkopskoj 34, preko puta Donine česme jedan je od najopremljenijih u gradu. 

Popularni i svima znan MARKET DŽEK DANIJELS nalazi se na novoj adresi, samo 30 metara ka centru, u Voždovoj ulici 74, preko puta ulaza u Gimnazije Stevan Sremac i Bora Stanković.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com