Promo

Srećne novogodišnje i božićne praznike želi Vam EcotradeBG

Srećne novogodišnje i božićne praznike želi Vam EcotradeBG.

“Srećnu Novu godinu i Božić želi Vam EcotradeBG. Da i u novoj godini budemo na usluzi ne samo našim Nišlijama već svima onima kojima je naša roba potrebna. U nadi za dobro zdravlje, želimo Vam puno porodične sreće i poslovnih uspeha”, poručili su iz EcotradeBG.

EcotradeBG  se bavi snabdevanjem domaćih zdravstvenih ustanova i veledrogerija, odnosno kupaca širokim asortimanom savremenog potrošnog medicinskog materijala i opreme. Izvori snabdevanja EcotradeBG  su renomirani svetski i domaći proizvođači. EcotradeBG teži pružanju usluga koje su višeg kvaliteta u odnosu na druge organizacije u okruženju, omogućavajući na taj način svojim korisnicima da budu lideri u svojoj branši.
Komercijalni i administrativni sektor firme nalazi se na lokaciji Poslovni Centar Ambasador, ulica Strahinića Bana br. 3. Magacinski prostor se nalazi na dve lokacije: Carinsko skladište na niškom aerodromu i proizvodno-skladišni prostor u Radnoj zoni Sever u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com