Promo

Srećan, veseo i odmoran Prvi maj svim radnicima želi Put inženjering

Veliki broj radnika koji su svakodnevno na mnogim gradilištima prava su snaga preduzeća, niška kompanija Put inženjering ima tu sreću da boje kompanije “brane” vredni i predani radnici koji svakog dana grade i naporno stvaraju neku novu i lepšu Srbiju. Međunarodni praznik rada Prvi maj, jeste prilika da se svima zahvalimo, ističu u ovom preduzeću.

“Srećan Prvi maj, kako našim vrednim radnicima tako i svima koji su u danima praznika sa najmilijima. Snaga našeg preduzeća jesu radnici koji su svakog dana na gradilištu, požrtvovani, profesionalni i tačni na svakom koraku dokazuju zašto su veliki i bitni poslovi povereni baš nama. Sa druge strane mi se trudimo da im pružimo najbolje uslove za rad, ali pre svega želimo da nam radnici budu bezbedni i sigurni na poslu. Hvala im za poverenje i neka u miru i veselju proslave njihov praznik sa najdražima. Prvi maj je dan radnika, neka je svima veselo i radosno”, poručili su iz Put inženjeringa.

Put inženjering je i mesto gde mladi stručnjaci mogu da se dalje usavršavaju i budu neki novi možda i uspešniji tvorci svega što živimo.

Put Inžinjering: Apsolutna posvećenost i predanost fer poslovanju vremenom su rezultirale proširenjem proizvodnog kapaciteta, poslovnim uspehom i ostvarivanjem jakih veza sa saradnicima i klijentima. Iz godine u godinu sprovodili smo planove u dela, jačali, iskustveno se nadograđivali, širili ponudu naših usluga i održavali kvalitet gradnje i poslovanja na najvišem nivou. Svaka godina unazad za nas je značajna, no neke od njih smatramo presudnim, tvrde u ovom niškom preduzeću koji odlične rezultate rada ima i van granica Srbije.

Ono čime Put Inžinjering može da se podiči je izgradnja najvećeg i najluksuznijeg stambeno-poslovnog kompleksa Planet Residence, gde su za samo dva meseca podignute tri stambene etaže.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com