Promo

Srećan praznik budućim stanarima i gostima stambeno-poslovnog kompleksa Planet Residence

Luksuzni kompleks koji se nalazi u urbanom delu grada, na jednoj od najprestižnijih lokacija u Nišu

Praznici su vreme odmora ali i velikih odluka, neka baš ovaj Prvi maj bude vreme kada ćete doneti važne životne odluke. Obezbedite za sebe i najmilije siguran i lep dom koji će pre svega pružiti udobnost a onda i učiniti da uživate u svakom narednom danu. Planet Residence je baš ono što vam je potrebno – proverite zašto.

“Srećan Prvi maj svim našim budućim stanarima ali i gostima stambeno-poslovnog kompleksa koji sa puno pažnje i ljubavi gradimo za neke nove generacije, bolji i lepši Niš koji je u korak sa svetskim metropolama. Kompleks koji nastaje biće mesto za udoban život, prijatan rad ali i uživanje jer njegovo dvorište će biti jedinstveno u našem gradu. Blizina velikog marketa, tržnog centra i jednog on najlepših parkova u gradu čini Planet Residence veoma atraktivnim.  Novi simbol grada može da bude mesto gde odrastaju baš vaša deca, zgrabite priliku i još danas zakažite razgovor sa prodajnim timom ovog kompleksa”, poručuju iz Planet Residence.

Planet Residence u svojoj neposrednoj blizini ima sve što Vam je neophodno za moderan i lagodan život. U blizini su škola, vrtić, zdravstvena ustanova, mega marketi i tržni centar, parkovi i mnogobrojni rekreativni sadržaji.

Iza projekta Planet Residence sa ponosom stoji kompanija Planet Capital, nastala iz firme Put-inženjering sa jasnim ciljem da bude fokusirana na izgradnju stambeno – poslovnog kompleksa Planet Residence u Nišu.

Prodajni tim Planet Residence predsaviće sve detalje u vezi sa kupovinom stana u ovom kompleksu, a pre samo nekoliko dana obeležili su i mali jubilej.

PLANET RESIDENCE
+381 60 11 22 333
prodaja@planetresidence.rs

Radnim danima: od 9 do 19h
Subotom: od 9 do 15h
Nedelja: Neradan dan
Blagoja Parovića 12a, Niš

Pratite izgradnju Planet Residence na društvenim mrežama.

FACEBOOK + INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com