Magazin

Srđan Dinčić sa svojim stand up specijalom “Treće stanje” premijerno i u Nišu

Srđan Dinčić sa svojim stand up specijalom “Treće stanje” će nastupiti 10. aprila u Domu vojske od 20 časova. Nakon premijere u Beogradu ,Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici i Bečeju Srđan će imati priliku da premijerno izvede ‘’ Treće stanje’’ i pred publikom u Nišu.

Ovo je četvrti stand up specijal Srđana Dinčića koji je premijerno izveden na otvaranju StandUpFest-a 2017. godine pred prepunom dvoranom.

Šira javnost ga je upoznala još 2009. godine kada je učestvovao u rijalitiju Survivor. Posle završetka te emisije je postao deo kreativnog tima Ivana Ivanovića i učesnik njegovih emisija, a trenutno ga gledaoci televizije O2 mogu gledati u kvizu „Stolice” u kom noseći stolice propituje slučajne prolaznike po celoj Srbiji.

Srđan Dinčić je stand u komičar iz prve postave organizacije Standup.rs.

Iza sebe ima 6 godina rada i više od 1500 nastupa u Srbiji i regionu.

Učestvovao je na svim festivalima u zemlji i regionu i headliner je svakog Stand up Festa u Beogradu.

Scenarista je i učesnik emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, i Večeri improvizacije, koju izvodi već 3 godine sa svojim kolegama iz organizacije.

Učestvovao je u projektu „Stand up & more“ koji se emituje na kanalu Comedy central Extra i prvi je stand up komičar sa naših prostora koji je obišao 50 gradova i napunio dva Doma sindikata sa show-om „Đavo iz jagode“.

Učesnik je TedEx konferencije i jedan od najpoznatijih aforističara u Srbiji. Otvarao je nastup čuvenih komičara Eddie Izzard-a (UK) i Dylana Moran-a (IRL).

Cena karte je 500 dinara.

Karte se mogu kupiti na blagani Doma vojske ili rezervisati na broj 062321204

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com