Sport

“Srćkovom jatu” bronza u Splitu

 Fudbalska ekipa iz Niša pod nazivom „Srćkovo jato“ koju čine dečaci iz fudbalskog kluba „Filip Filipović“ osvojila je treće mesto na Međunarodnim sportskim igrama mladih koje se održavaju u Splitu.

Dečaci iz Niša u polufinalu su izgubili od najbolje ekipe iz Bosne i Hercegovine, ali su osvojili su bronzanu medalju pobedivši najbolju ekipu Hrvatske.

“Srćkovo jato” plasiralo se na takmičenje u Split pobedom u finalu na Sportskim igrama mladih, čije je finalno takmičenje u Srbiji bilo u Vrnjačkoj Banji. Sportske igre mladih samo su još jedno u nizu mnogobrojnih takmičenja koje su fudbaleri dečijeg fudbalskog kluba „Filip Filipović“ osvojili tokom protekle 24 godine, koliko klub postoji.

Nakon nedavnog osvajanja titule državnog prvaka u fudbalu u kategoriji dečaka uzrasta 11 godina i trećeg mesta sa osmogodišnjim dečacima, broj pehara i medalja koje su tokom protekle 24 godine osvojili mladi igrači fudbalskog kluba „Filip Filipović“ iz Niša premašio je 500.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com