Sport

“Srćkovo jato” pobednik fudbalskog turnira na Sportskim igrama mladih

Na Sportskim igrama mladih, međunarodnoj manifestaciji koja je okupila pobednike državnih finala iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, ekipa “Srćkovo jato” koju čine dečaci članovi FK “Filip Filipović” iz Niša osvojila je prvo mesto.
Talentovani dečaci iz Niša predvođeni učiteljem i trenerom Srđanom Ristićem osvojili su najsjanije odličje bez izgubljene utakmice.

Na pobedničko postolje osim njih popeli se je i fudbalska ekipa iz Čakoveca kojoj je pripalo drugo mesto i ekipa iz Bihaća, kojoj je pripalo treće mesto.

Mladi takmičari iz Niša vratili su se sa još jednom medaljom iz Splita. Nikola Miljković je u konkurenciji najboljih atletičara, osvojio 2.mesto u trci na 60 mestara..

Na zatvaranju Sportskih igara mladih (SIM) u publici su bili mnogi SIM ambasadori i prijatelji Igara – predsednik UEFA Aleksandar Čeferin, predsednik UO Pariz Sen Žermena Naser Al Kelaifi, Predrag Mijatović, Zvonimir Boban i Nemanja Vidić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com