Sport

Srbija spremna za Balkan

Kik boks reprezentacija Srbije, posle odrađenih priprema u sklopu BALKAN KAMPA na Vlasini u jakom sastavu nastupiće u Skoplju od 3 do 5. septembra na Prvenstvu Balkana u K-1 i low kick disciplinama .

Srđan Radulović, selektor Srbije, odredio je spisak 57 takmičara ( 26 seniora, 19 juniora 2003/04, i 12 mlađih juniora 2005/06.).

“Spisak bi bio širi, da nemamo povrede ili trenutno lošu formu nekoliko dobrih takmičara, koji će propustiti Balkansko prvenstvo. Samo oni koji su potpuno spremni predstavljaće Srbiju na međunarodnoj sceni. Reprezentacija je svakako spremnija od nastupa u Karlovcu na Evropskom kupu u maju mesecu, kada je Srbija zauzela 1. mesto u veoma jakoj konkurenciji oko 1600 takmičara”- istakao je Radulović.

Foto: Kik boks reprezentacija Srbije

Među reprezentativcima je i četiri predstavnika Kbk “Niš”: Miloš Janković, Lazar Arsić, Nikolina Stevanović i Gordana Marjanović.

Svi se nadaju osvajanju najsjajnijeg odličja, a najteže će biti Arsiću koji u kategoriji ima odlične reprezentativce iz Turske, Crne Gore, BiH, Makedonije, Slovenije…

Foto: Kik boks reprezentacija Srbije

Ovo je inače odlična provera za Svetsko seniorsko prvenstvo oktobra u Italiji, i Evropsko juniorsko prvenstvo novembra u Crnoj Gori.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com