DruštvoHronika

SRAMOTA: Išarani zidovi vrtića Petar Pan u toku policijskog časa

Slika koja je osvanula na zidovima vrtića Petar Pan nimalo nije lepa. Za sada nepoznati počinioci, išarali su zidove ovog objekta za najmlađe u Nišu. “Niški kartel”, “Gde ste se sakrili?” i “1970” natpisi su koji ruže zgradu u kojoj borave mališani.

 

Kako ovo nazvati, nego nedostatak kulture, osećaja, griže savesti. Mesto gde borave naši najmlađi, koje treba da bude primer i uzor njima da bi postali pravi i odgovorni ljudi, naruženo je od strane vandala. Ovi ružni grafiti ispisani su na objektu u toku policijskog časa, pa u Predškolskoj ustanovi “Pčelica” se sa pravom pitaju kako je moguće da se desi ovako nešto.

 

“Dok zaposleni JPU “Pčelica” iz dana u dan dezinfikuju, čiste, kose travu, uređuju i dvorišta i same objekte neko je pomislio da bi bilo interesantno da uradi nešto ovako. Neko ko očigledno ne poštuje ni trud ni rad ni zalaganje, neko kome su ovi pojmovi strani”, ističu.

Slučaj je  prijavljen policiji i u Pčelici se nadaju da će učesnici biti kažnjeni i njihova imena javno objavljena.

 

“Кako da gradimo šareni svet za našu decu ako će ga tek tako neko prešvrljati? Кako ćemo da ulepšamo svakodnevnicu našim najmlađima ako će to neko preko noći uništiti?”, pitaju se u ovoj predškolskoj ustanovi

 

Ovakav čin je za svaku osudu dodaju, i nadaju se da niko više neće doći na ideju da remeti mir građana i uništava imovinu grada.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com