Politika

SPS se priprema za izbore

Verujem da zajedničkim snagama možemo da povratimo ugled i dostajanstvo naše stranke, da proširimo političku moć i pridobijemo što više mladih i novih glasača, a istovremeno zadržimo i postojeće“, poručio je Novica Tončev sa skupa koji je održan u Nišu a kome je prisutvovalo preko 120 predstavnika okružnih i opštinskih odbora.

„ Naš zajednički zadatak je da probudimo naše uspavene potencijale, i partijske i ljudske, i donesemo izbornu pobedu SPS-u na Jugoistoku Srbije gde možemo da napravimo sve što socijalistička ideja podrazumeva,da uradimo nešto dobro za sve nas, da nastavimo veličanje tradicije ali i da zajedno gradimo bolju i sigurniju budućnost“, poručio je Novica Tončić koje je prošle nedelje na Glavnom odboru SPS-a reoizabran za potpredsednika stranke.

On je dodao da će Niš na budućim izborima biti centar za jugoistočnu Srbiju, a poruka koja je preneta sa skupa je da „politički protivnici SPS-a nisu njihovi neprijatelji“.

„Naši politički protivnici nisu naši neprijatelji“, dodao je on. „Mi ne želimo da se svađamo sa komšijama i prijateljima zbog toga što ne podržavaju našu partiju i program i ne glasaju za nas. Oni su nama samo politički protivnici. Odredili smo i ciljeve koji su pred nama, a podeljene su i kvote koje treba da osvojimo u regionu. Probaćemo da Socijalističku partiju učvrstimo na politiškom nebu“.

Tončev je dodao da na predstojećim izborima očekuju približne razultate kao i 2012.godine.

„I tada je bila prepoznatljiva naša politika i ljudi su nam verovali, a sada za našu stranku veliki dobitak može da bude i to što naš predsednik Ivica Dačić radi za zemlju i opšte dobre svih nas“, kazao je Tončev. „Očekujemo oko 500.000 glasova i to bi bilo dovoljno da ostanemo cenjeni u političkim vodama“.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com