Politika

SPS Medijana: Osuđujemo iznošenje neistina i dajemo punu podršku Dačiću i Zagrađaninu

Niški socijalisti, Opštinski odbor Medijana, oglasili su se saopštenjem za javnost u kome osuđuju, kako navode, iznošenje laži i neistina na račun pojedinih njihovih članova i daju punu podršku svom predsedniku Ivici Dačiću i predsedniku izvršnog odbora GO Vladanu Zagrađaninu.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Socijalistička partija u Nišu, Opštinski odbor Medijana, čvrsto i odlučno staje u odbranu istine i zahteva da se odmah prekine sa iznošenjem laži i neosnovanih optužbi, koje za cilj imaju urušavanje ugleda i časti naših najboljih drugova. Tektopisci ovih politički amaterskih tekstova moraju znati, da se politika ne vodi i ne zasniva na urušavanju ugleda političkih neistomišljenika, već na prezentaciji svojih ideja, da se popularnost ne stiče što većim brojem izrečenih laži i obmana već čvrsinom stava i ideje, da je doslednost i kontinuitet nešto što se ne dobija naslovnom stranom novina, već dobrim partijskim programom i upornošću da se taj program sprovede.

Svesni smo da je veća hrabrost braniti istinu nego izeći laž. I mi smo spremni da je odbranimo. Da odbranimo istinu i naše drugove od neosnovanih napada, izmišljenih afera i trapavo nameštenih političkih spletki. Zlonamerno osmišlje, amaterski sprovedene i bez ikakvog političkog efekta i poruke, daju nam još veću snagu i motiv da istrajemo, suzbijemo partijske redove, i krenemo u još čvršću i odlučniju borbu protiv ovakvih pojava. Laž nikada ne može biti jača od istine.

Zato socijalisti Niša – Medijane, daju punu podršku svom predsedniku Ivici Dačiću i Predsedniku izvršnog odbora GO Vladanu Zagrađaninu, da nastave politički put kojim nas vode. Da kao i do sada, borba za pravdu, istinu i ideje Socijalističke partije Srbije, budu nam putokaz za buduće vreme. Mi smo još čvršći, još sigurniji i odlučniji da odbranimo istinu, da vam damo dodatnu snagu da istrajete, da vas podržimo i budemo uz vas u borbi ispravnih političkih ideja sa političkim manipulacijama. Još jednom ćemo dokazati da socijalisti su najjači kada ih najviše napadaju. Naše političko oružje je istina.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com