Promo

Spremanje ispita uz čokoladu, što da ne?

Malo ko može da joj odoli… Osim što pospešuje pamćenje i koncentraciju, pomaže pri spremanja ispita, leči “izlomljena srca”, može biti i u tečnom stanju, idealan poklon, crna i bela… U poslastičari Raj zdravi zalogaj je bez glutena… Verujemo da ste svi odmah pomislili na najslađu reč koja postoji – čokolada.

 

Zanimljivosti o čokoladi

Neke studije i istraživanja potvrdila su da čokolada poboljšava pamćenje i koncentraciju.

Međunarodni dan čokolade obeležava se 13. septembra.  Ukusi su različiti, neko je voli mlečnu i tečnu, neko sa voćem, ali jedno je sigurno, SVI JE OBOŽAVAJU, posebno oni najmlađi!

Da li ste znali?

Konzumacija crne čokolade u umerenim količinama može pomoći u procesu gubitka težine. Ona ima mononezasićene masne kiseline koje poboljšavaju metabolizam i ubrzavaju proces sagorevanja kalorija. Čokolada se dobija od semena biljke kakao koja se uglavnom uzgaja Africi, Južnoj Americi i Australiji.

Za sve one koji veruju da sreću čine sitna zadovoljstva, svratite i doživite (prečicom do raja) hedonizam u pravom smislu te reči i otkrijte šta se krije u tim čuvenim kockicama čokolade…

Poslastičara Raj zdravi zalogaj je prva zdrava poslastičara u blizini centra grada koja svojim toplim enterijerom, ali i poslasticama čini da se osećate baš kao u RAJU. Raznolike boje, prelepa glazura i neodoljiv ukus slatkiša na tanjiru kupiće neopisiv osećaj zadovoljstva u Vašim ustima.

Za svakog po nešto

Svi proizvodi osim proteinskog dela menija su POSNI, VEGANSKI, BEZ GLUTENA, BEZ LAKTOZE I KAZEINA, i ono najvažnije BEZ RAFINISANOG ŠEĆERA.  Ovako napravljene torte i kolači osvojiće vas već na prvi zalogaj!
Za slatkiše ne koriste čak ni margarin, puter, slatku pavlaku, pa ni dobro poznat keks. A jedinstveni su i po tome što sami sebi možete napraviti toplu čokoladu ili sami napravite kombinaciju dodataka za palačinke ali i sami da ih mažete…kao u svojoj kuhinji. Dakle, možete pustiti mašti na volju i napraviti miks po sopstvenom ukusu.

U ponudi su:
Sitni kolači
Kremasti kolači (nalik tortama)
Sirove torte
– Domaća crna čokolada (više vrsta i oblika bez mleka i veštačkih dodataka)
– Palačinke bez gutena (sa pravljenim namazima)
Džemovi (jagoda, malina, borovnica, čokovišnja)
– Kremići bez šećera (lesnik (beli i čokoladni) , kikiriki (beli i čokoladni))
– Kafe, čajevi, smoothy i šejkovi
Proteinski meni (ovsene kaše, šejkovi i palačinke – nisu veganske)

POGLEDAJTE MENI >>>

Dođite, knjiga utisaka čeka na Vas…

RAJ možete posetiti svakog radnog dana od 12h do 20h, osim nedelje
ili slatkiše poručiti na Glovo u istim terminima!

Poslatičara Raj Zdravi Zalogaj
RAJIĆEVA 34, NIŠ
062 410496
FACEBOOK
INSTAGRAM

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m14!1m8!1m3!1d11611.961025538414!2d21.897489!3d43.3144634!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x0%3A0xa9e858cf97c65343!2sRaj%20Zdravi%20Zalogaj!5e0!3m2!1ssr!2srs!4v1639754132208!5m2!1ssr!2srs” width=”600″ height=”450″ style=”border:0;” allowfullscreen=”” loading=”lazy”></iframe]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com