Društvo

Sprečite plaćanje kazne za prekoračenje brzine pomoću nove aplikacije!

Uskoro će početi merenje i kažnjavanje zbog prekoračenja na osnovu srednje brzine na autoputu, a nova aplikacija na mobilnom telefonu pomoći će vam da do ovog drugog ipak ne dođe.

Kako su Niške Vesti najavile, od februara će se primenjivati nova pravila u ovoj oblasti, a kontrola koja je do sada sprovođena na auto-putu Šid–Šimanovci, biće primenjena i na delu puta od Beograda do Niša.

Za tu svrhu napravljena je aplikacija Koridor 10 od strane firme BAD SISTEMS čije je sedište u Nišu.

“Aplikacija meri prosečnu brzinu kretanja automobila na autoputu i obaveštava vozača koliko treba da uspori kako bi izbegao plaćanje kazne zbog prekoračenja dozvoljene brzine.” kažu iz BAD SISTEMS-a.

Svrha aplikacije je pre svega podizanje svesti o sigurnoj vožnji i propisima na autoputu. Aplikacija je potpuno besplatna i jednostavna za korišćenje.

“Sve što je potrebno da uradite je da skinete aplikaciju sa google play store-a, instalirate je na svom telefonu i pratite uputstvo za njeno korišćenje. Ovo je prva stabilna verziija ove aplikacije i još uvek se radi na njenom daljem razvoju i usavršavanju.” ističu iz kompanije.

Preuzimanje ove korisne aplikacije možete obaviti putem linka:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.badsistems.koridor10

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com