Servisne

Sportske igre na osvetljenom terenu

Sportske igre u Gornjem Кomrenu ove godine održavaju se na obnovljenom terenu koji je obeležen po standardima obeležavanja igrališta za zvanične utakmice.

Ekipe javnog komunalnog preduzeća “Parking servis“ – Niš su školsko igralište za male sportove obeležile linijama žute i bele boje, pa je sada teren pogodan za igranje košarke, malog fudbala i rukometa. Igralište je dodatno osvetljeno i postavljena su četiri nova reflektora, čime je meštanima, i svima koji dođu na ovo igralište, omogućeno da se bave sportom i u večernjim satima.

Foto: JKP „Parking servis“

Osim toga, preduzeće je u okviru svoje delatnosti uredilo i igralište u Gornjem Matejevcu. Montirane su nove košarkaške table i obruči, i sportski teren je obeležen linijama u skladu sa novim standardima.

Foto: JKP „Parking servis“

I u narednom periodu JКP „Parking servis“ – Niš će nastaviti sa obeležavanjem sportskih terena i igrališta. Tereni će, tamo gde postoji mogućnost, biti dodatno osvetljeni, jer će se na taj način povećati bezbednost i dece i odraslih.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com