Region

Sportska hala u Gadžinom Hanu čeka upotrebnu dozvolu

Sportska hala u Gadžinom Hanu čije je otvaranje bilo najavljeno za 20. mart ove godine za sada još nema upotrebnu dozvolu, što je uslov da bi bila otvorena, ali predsednica opštine Gadžin Han Marija Cvetković kazala je da će sala vrlo brzo dobiti dozvolu i priključak na elektro mrežu.

Cvetković je rekla da sa Elektrodistribucijom postoji mali problem oko priključka.

„Mi smo kod tog objekta napravili neku možda tehničku grešku prilikom izrade projektno-tehničke dokumentacije, ali smo imali dva sastanka sa Elektrodistribucijom, nadam se da ćemo to uskoro zavšiti kako bi sportska hala imala upotrebnu dozvolu i bila u funkciji“, rekla je Cvetković.

Izgradnju Sportske hale od 2.200 kvadrata u Gadžinom Hanu finansiralo je Ministarstvo prosvete sa milion evra. Kapacitet hale je 900 mesta, a pored svlačionica, kupatila i službenih prostorija predviđene su i prostorije za teretanu, društvene igre i restoran.

Cvetković je rekla da je ovih dana završena i kompletna rekonstrukcija zgrade Osnovne škole „Vitko i Sveta“ u Donjem Dušniku.

Za povratak đaka u školske klupe, dodala je Cvetković, potrebno je da škola bude dobije trofaznu struju pošto je do sada imala samo monofaznu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com