Sport

Sportska hala Čair dobija novi parket

Evropsko prvenstvo u ženskoj košarci biće održano od 27. juna do 3. jula ove godine. Niš je domaćin grupe C u kojoj se nalaze Mađarska, Turska, Italija i Slovenija. Mečevi se igraju u Hali Čair koja će za ovu priliku, kako kaže direktor Sportskog centra Čair, Dragan Perić, dobiti novi parket.

“Ove godine smo odlučili da u hali postavimo novi parket jer je ovaj sadašnji već dostigao svoj makismum, a već jednom je i repariram”, kaže Dragan Perić. “Za održavanje Evropskog prvenstva u Hali Čair moramo da imamo idealne uslove, a to znači da i parket mora da bude kvalitetan. U našem slučaju to znači da moramo da postavimo novi, gradsko rukovodstvo je to prihvatilo i to će do početaka Evropskog prvenstva biti urađeno”.

Na ovaj način hala će u potpunosti biti spremna za Evropsko prvenstvo u ženskoj košarci, ali i za sajamske manifestacije koje se u njoj održavaju, a prvi je ove godine Sajam turizma.

Perić kaže da će biti zamenjen i parket u hali kod osnovne škole “Ivo Andrić” koja se, takođe, često koristi za organizovanje sportskih manifestacija.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button