Magazin

Spektakularni Internacionalni cirkus na ledu nastupa u Nišu!

Nakon nastupa pred više od 200 miliona gledalaca u više od 50 zemalja sveta, Nišlije će imati priliku da vide čuveni INTERNACIONALNI CIRKUS NA LEDU, večeras, 13. decembra, od 20,00 časova u Hali Čair.

“Ovo je jedinstvena prilika da gledaoci prisustvuju programu koji očarava publiku širom sveta, donoseći osmehe i zabavu mlađima, a starima vraća sećanje na nekadašnje cirkuske arene vraćajući iz zaborava ovu vrstu zabave za sve generacije”, poručuju organizatori.

Publika može da očekuje sve elemente akrobatike i prateće sadržaje koji i čine jedan cirkus, ali posebno prilagođene izvođenju na ledu.

Pored parterskog izvođenja tačaka, klovnova i akrobatike, gledaocima će biti prikazane i tačke na trapezu, a sve spojeno sa akrobatikom na klizaljkama, navode organizatori i dodaju da će posebna atrakcija biti korišćenje klizaljki u pojedinim tačkama gde je visina klizaljki 60 santimetara.

“Program za sve generacije, u kojem će pored dece uživati i njihovi roditelji, tokom proteklih godina je postao spektakularna svetska atrakcija koja doprinosi zabavi publike i puni dvorane širom sveta”, ističu organizatori.

Karte u Nišu možete kupiti na prodajnim mestima ticket visiona I dd ticketa, kao i u knjižari Indigo i poslastičarnici Emona.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com