Društvo

SPEKTAKL na Trgu kralja Milana za Dan policije

Desant protivterorističkih jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova, simulacija akcije oslobađanja talaca, defile rodova policije, smotra opreme i naoružanja samo je deo onoga što će Nišlije imati prilike da vide uživo 4. juna u centru grada na proslavi Dana policije, saznaje Blic. Ovo je prvi put da se centralna proslava Dana policije organizuje u Nišu i to u strogom centru grada.

Na centralnoj proslavi Dana policije, koja će početi u podne na Trgu Kralja Milana,  osim Nebojše Stefanovića, ministra unutrašnjih poslova, očekuje se prisustvo najviših državnih rukovodilaca.

U vežbama i defileu učestvovaće oko 1000 policajaca, konjička policija, specijalne jedinice i ostali rodovi policije.

Atrakcija će biti simulacija oslobađanja talaca u kojoj će učestvovati pripadnici helikopterske jedinice MUP-a, uz upotrebu pirotehnike.

Manifestacija će biti najavljena u subotu, 3. juna defileom konjičke policije i policijskog orkestra u centru grada.

Zbog generalnih proba, privremeno će biti obustavljen saobraćaj  u centru  grada od Ureda do suda 1.juna (od 15 do 19 časova), 2.juna (od 11 do 15 časova i 3.juna od 16 do 19 časova), prenosi Blic.

Detaljnije informacije o izmenama u režimu saobraćaja možete dobiti ovde – obavestenje – saobraćaj

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com