Promo

Specijalna projekcija filma “Što se bore misli moje ” u bioskopu Cine Grand

Specijalna projekcija istorijskog trilera Milorada Milinkovića, “Što se bore misli moje”, biće održana u bioskopu Cine Grand Delta Planet u petak, 22. septembra sa početkom u 19.30 časova. Nakon projekcije filma deo autorske i glumačke ekipe pokloniće se publici.

U godini kada se beleži tačno dva veka od rođenja kneza Mihaila Obrenovića, na Velika platna stiže uzbudljiv istorijski, politički triler po scenariju Milorada Milinkovića i Dragoljuba Stojkovića, o atentatu na jednog od naših najvećih vladara, koji se 1868. godine dogodio na Košutnjaku.
Osim što je film “Što se bore misli moje” bazično politički triler, reč je i o ljubavnoj priči koja se osvrće na odnos kneza Mihaila i njegove znatno mlađe verenice, Katarine Konstatinović.
Glavna uloga kneza Mihaila Obrenovića poverena je glumcu Draganu Mićanoviću, dok  uloge ostalih istorijskih ličnosti igraju istaknuti glumci Nebojša Dugalić, Aleksandar Srećković Kubura, Nataša Ninković, Miloš Timotijević, Tamara Krcunović, Zoran Cvijanović, potom glumci mlađe generacije: Luka Grbić, Jana Ivanović, Maja Čampar, Stojša Oljačić i drugi.

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com