Promo vesti

Specijalna projekcija filma ,,Realna priča” 15. novembra

Specijalna projekcija novog domaćeg filma i rediteljskog prvenca našeg poznatog glumca Gordana Kičića, ,,Realna priča” zakazana je za petak, 15. novembar od 20 časova u Cineplexx Niš bioskopu, na kojoj će se posetiocima pokloniti i deo autorske ekipe.

Film nas vodi kroz sagu o glumcu, Veljku Radisavljeviću, koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega. Veljko je hodajući problem i čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima. U isčekivanju velike uloge za koju veruje da će rešiti sve njegove haose, Veljko počinje da gubi osećaj za realne probleme.

Gordan Kičić okupio je sjajnu glumačku ekipu u svom prvom rediteljskom i producentskom filmu, pa ćemo tako u glavnim ulogama pored njega, gledati i Ninu Janković, Vojina Ćetkovića, Nenada Jezdića i mnoge druge.

Karte za specijalnu projekciju filma u prodaji su na blagajni Cineplexx Niš bioskopa.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com